Stauder, græsser, bregner og krydderurter

Hos Steens Planteskole finder du over 500 forskellige stauder, stenbedsplanter, græsser, bregner og krydderurter.

 

Nedenunder ser du Steens Planteskokes store udvalg af over 400-600 forskellige stauder. Stauder er flerårige urteagtige planter som visner ned hvert efterår og kommer igen hvert forår, derfor ser vores afdeling med stauder meget forskellig ud året rundt.

Vi har altid et stort udvalg af sæsonens blomstrende stauder stående fremme, og året rundt svinger vores sortiment en lille smule afhængig af staudernes udvikling - og finder du ikke den staude du ønsker her på listen, så spørg os, vi prøver gerne at skaffe andre stauder hjem.

Vi har mange stauder, der er egnet til et blomstrende bunddække, der kan holde ukrudtet nede og vi giver altid rabat ,hvis du køber mange. Ved over 10 ens stauder giver vi 2 kr. i rabat pr. stk. og ved over 100 stk. giver vi yderligere 2 kr. i rabat pr. stk. 

I linket forneden finder du billeder, højder, blomstringstider og -farver, og her finder du en anbefaling på hvor mange der skal sættes på. m2 for at få jorden dækket i løbet af 2-3 vækstsæsoner.

Se sortimentslisten for stauder, græsser, bregner og krydderurterMajland Stauder.


Alt hvad Vores leverandøre har kan vi have inden for en uge.( alt efter årstid)

KUNDEKLUB

Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Her giver vi tips og gode råd til dig og din have samtidig med, at vi fortæller om nyheder indenfor alt det grønne.

Tilmeld